درختچه های آپارتمانی

درختچه های اپارتمانی

فهرست محتوای این مقاله

در این مقاله سعی داریم درختچه های آپارتمانی مقاوم و سایه دوست را معرفی کنیم. این گیاهان برای نگهداری در محیط منازلمحل کارو لابی ساختمان مناسب بوده و با شرایط نگهداری آسان زیبایی دوچندانی را به محیط پیرامونتان عرضه میکنند.

درختچه یوکا یا زنگوله ای

این گیاه چوبی برگ‌های بزرگ و کشیده و تیز شمشیر مانند دارد.

با حذف جوانه انتهایی در این درختچه آپارتمانی ، گیاه چند شاخه می‌شود.

ساقه گل دهنده گل‌های سفید و کرمی به شکل زنگوله واژگون تولید می‌کند ولی در آپارتمان معمولا گل نمی‌دهد.

درختچه آپارتمانی یوکا

نور

این درختچه آپارتمانی به نورکافی و زیاد احتیاج دارد.

آبیاری

آبیاری یوکا در تابستان به فاصله دو تا سه روز یکبار و در زمستان هر یک هفته تا ۱۰ روز یکبار ، مناسب است.

دما

درجه حرارت مطلوب در زمستان ۱۰ تا ۱۶ درجه سانتیگراد است و در تابستان محتاج به نگهداری در خارج از اتاق است ولی کلاً از نظر دما در هر فصلی می توان آن را در اتاق یا خارج از خانه نگهداری نمود .

خاک

خاک مناسب خاک لوم است که مخلوطی از شن رس و مواد آلی است.

یک خرید راحت و آسان و مطمئن در دیجی کالا>>>> جهت خرید روی لینک زیر کلیک کنید.

انواع درختچه یوکا را در دیجی کالا بررسی و خرید کنید >>>>

نخل شامادورا

گیاه نخل شامادورا  از درختچه های آپارتمانی‌ بسیار زیبایی با خاصیت تصفیه‌کنندگی هواست. به همین دلیل شامادورا یکی از انواع محبوب درختچه های آپارتمانی می‌باشد. شامادورا برگ‌های ظریف و باریک به رنگ سبز دارد. ارتفاع این گیاه می تواند به دو متر هم برسد. درختچه نخل شامادورا به دلیل این‌که نیاز نوری چندانی ندارد و سایه را تا حدی تحمل می‌کند، برای نگهداری در آپارتمان ایده‌‌آل است.

درختچه آپارتمانی شامادرما

انواع نخل شامادورا را در دیجی کالا بررسی و خرید کنید >>>>

نور

به نور متوسط غیرمستقیم نیاز دارد.

آبیاری

هر وقت خاک گیاه خشک شد آن را آبیاری کنید.

دما

در دمای ۲۰ تا ۳۰ درجه رشد خوبی دارد.

خاک

خاک و کود آماده برای شامادورا مناسب است.

برای خرید خاک استرلیزه و پاستوریزه با املاح مناسب جهت تغذیه گیاهان به سایت دیجی کالا از طریق لینک زیر اقدام کنید.

انواع خاک گلدان را در دیجی کالا بررسی و خرید کنید >>>>

کاج مطبق

درخت کاج از سوزنی‌برگان بومی استرالیاست. این درخت در فضای آزاد تا ۶۰ متر هم رشد می کند. اما در خانه رشد کندی دارد و فقط می تواند تا ارتفاع ۱.۵ تا ۲ متر برسد. کاج مطبق به دلیل داشتن شاخه‌های طبقه ای جلوه‌ی بسیار خاصی دارد و از محبوب‌ترین درختچه های آپارتمانی است. البته اگر به کاج مطبق به صورت مداوم رسیدگی نکنید برگ‌هایش زرد و پژمرده می‌شوند. پس اگر زمان کافی برای رسیدگی به گیاه را ندارید به دنبال یک درختچه‌ ی دیگر باشید.

درختچه آپارتمانی کاج مطبق

نور

کاج مطبق به نور ملایم نیاز دارد. گلدان را پشت پنجره بگذارید تا نور کافی جذب کند. در فصل بهار و تابستان که تابش نور شدیدتر است هر هفته گیاه را ۴۵ درجه بچرخانید تا طبقه‌ها منظم رشد کنند.

آبیاری

خاک گلدان بهتر است همیشه مقداری رطوبت داشته باشد. در فصل تابستان دو بار در هفته و در فصل زمستان یک بار در هفته آبیاری کنید. بهتر است با آب بدون املاح آبیاری شود. آبیاری زیاد می تواند موجب زرد شدن برگ‌ها شود. البته آبیاری کم و خشکی هم باعث سوختگی نوک برگ‌ها می‌شود.

دما

سوزنی برگان مثل کاج بومی مناطق سرد هستند و به دمای پایین عادت دارند. کاج مطبق دمای ۵ تا ۱۶ درجه را تحمل می‌کند. در فصول گرم می توانید گلدان گیاه را به تراس منتقل کنید تا در معرض هوای خنک‌تر باشد.

خاک

خاک کمپوست مناسب است.

انواع کاج مطبق را در دیجی کالا بررسی و خرید کنید >>>>

درختچه آکوبا

یکی دیگر از درختچه های آپارتمانی زیبا گیاه آکوبا است.گیاهی همیشه سبز است که بومی ژاپن و چین می‌باشد.ارتفاع این درختچه آپارتمانی به ۱/۵ متر ، برگ‌ها به طول ۱۰- ۵ سانتیمتر و پهنای برگ‌ها بین ۵-۲ سانتیمتر می‌رسد.

برخی از انواع آن دارای برگ‌های دندانه دار هستند. برگها ساده یا ابلق هستند که در حالت ابلق شبیه کروتون دارای لکه های زرد رنگ می‌باشد.حاشیه برگها صاف بوده ولی در برخی ارقام لبه‌های برگ کنگره‌دار است.طالب هوای تاحدی خنک است.

درختچه آپارتمانی آکوبا

نور

این گیاه در برابر نور زیاد مقاوم نیست و نور متوسط تا کم نیاز دارد.

آبیاری

به آبیاری متوسط نیاز دارد. یعنی هفته‌ای ۲ تا ۳ بار در فصل گرما و هفته‌ای یکبار آبیاری در فصل سرما کافی است.

دما

رطوبتی که در خاک ایجاد می‌شود برای این گیاه کافی است و یکی از مزیت‌های این گیاه به شمار می‌رود.گیاه آکوبا یک گیاه همیشه سبز می باشد که در برابر سرما بسیار مقاوم است و تا دمای منفی شانزده درجه ی سانتی گراد را تحمل می کند و دچار یخ زدگی نمی شود اما اگر در فصل سرما دما بیش از حد مجاز سرد شد برای نگهداری بهتر از این گیاه سعی کنید با پلاستیک به خوبی آن را بپوشانید تا دچار سرما زدگی نشود .

خاک

pH مناسب خاک برای این گیاه تقریبا خنثی یا به میزان بسیار اندک اسیدی بسیار لذت بخش می باشد همچنین خاک این گیاه باید بسیار سبک باشد اگرچه در برابر خاک های سنگین هم بسیار مقاوم است ولی برای رشد بهتر باید برای ان از خاک سبک استفاده نمایید .

انواع درختچه آکوبا را در دیجی کالا بررسی و خرید کنید >>>>

پاچیرا یا درخت پول

گیاه پاچیرا (Pachira aquatica) متعلق به مناطق شرقی آسیاست. نگهداری آسان، رشد سریع و ظاهر زیبای این گیاه باعث شده تا به درختچه های آپارتمانی ایده آل تبدیل شود. فقط کافی است کمی آب و نور به آن برسانید و مابقی کار را به پاچیرا بسپارید.درخت پول به درخت شانس نیز شهرت دارد که در چین باستان برای رشد و پیشرفت کسب و کار نگهداری می‌شده است.شکل برگ‌های این درختچه آپارتمانی کشیده و به رنگ سبز تیره است.سرعت رشد این گیاه زیاد است.

درختچه آپارتمانی پاچیرا

نور

پاچیرا باید در مکانی روشن قرار بگیرد، اما جای نگرانی نیست چون می‌تواند در سایه نسبی هم رشد خوبی داشته باشد.
در میانه روز و زمانی که حرارت خورشید به اوج خود می‌رسد، گیاه نباید در معرض نور مستقیم قرار بگیرد.

آبیاری

از بهار تا پاییز، هفته‌ای یکبار گیاه را آبیاری کنید و با رسیدن زمستان، این میزان را به حداقل برسانید. آبیاری را تا زمانی ادامه دهید که سطح خاک کاملا اشباع شده باشد و دیگر نتواند آبی جذب کند. پس از چند دقیقه، آب جمع شده در زیر گلدانی را خالی کنید؛ این کار باعث پیشگیری از تجمع آب و فاسد شدن ریشه می‌شود.

دما

مطلوب ترین دما برای پرورش گیاه پاچیرا دمایی ما بین ۱۶ تا ۲۴ درجه سانتی گراد می باشد.رطوبت مورد نیاز پاچیرا متوسط رو به زیاد است.

خاک

پاچیرا به عنوان یک گیاه زینتی برای ادامه زندگی به خاکی متخلخل، نفوذ پذیر و غنی نیاز دارد. به این جهت می‌توانید از خاک کاکتوس، خاک گل و یا خاک گلدان استفاده کنید. برای افزایش تخلخل نیز می‌توانید مقداری شن، ماسه، دانه رس و یا پرلیت به خاک اضافه کنید.

شفلرا یا گیاه چتری

شفلرا یکی از درختچه های آپارتمانی زیبا و پرطرفدار این روزهای دنیای گل و گیاه است. یکی از دلایل محبوبیت پنجه کلاغی مراقبت بسیار راحت آن است.گل آپارتمانی شفلرا ، گیاهی مقاوم نسبت به شرایط نامساعد محیطی می‌باشد.

رشد این گیاه آهسته است. برگ‌های گل شفلرا سبز رنگ روشن، براق و چرمی شکل بوده که از یک نقطه خارج می‌شوند. دم‌برگ‌های گل آپارتمانی شفلرا بلند بوده و در بخش انتهایی آن، برگ‌های پنجه‌ای شکل قرار دارند که ابتدا دارای ۳ برگچه بوده و سپس تعداد برگچه‌ها به ۸ عدد خواهد رسید. در گل آپارتمانی شفلرا بر عکس اکثر گیاهان خانگی (که با حذفِ جوانه‌هایِ انتهایی، شاخه‌هایِ جانبی ظاهر میشوند)، فقط یک شاخه اصلی وجود دارد.

درختچه آپارتمانی شفلرا

نور

نور مورد نیاز برای گل آپارتمانی شفلرا ، نور غیر مستقیم خورشید می‌باشد.پنجره‌های جنوبی یا پنجره شرقی برای این گیاه بسیار مناسب است.شفلرا نسبت به سایه نیز تا حدودی مقاوم است.

آبیاری

خاک شفلرا باید مرطوب باشد، بنابراین در فصل گرما هفته‌ای ۲ تا ۳ بار و در فصل سرما هفته‌ای یکبار آبیاری کافی است.

دما

دمای مناسب برای گل آپارتمانی شفلرا بین ۱۸ تا ۲۷ درجه سانتی‌گراد است.

خاک

خاک نیمه سبک برای گل شفلرا مناسب است.بهترین ترکیب خاک برای این گیاه ترکیبی از پیت ماس، خاک برگ، کوکوپیت و کمی ماسه خواهد بود.

برای خرید گیاه آپارتمانی مقاوم شفلرا روی لینک زیر کلیک کنید.

انواع گل شفلرا را در دیجی کالا بررسی و خرید کنید >>>>

دراسنا ابلق یا گیاه ذرتی ( بلالی)

گیاه ذرتی برخلاف نامش خوردنی نیست اما از درختچه های آپارتمانی بانمک است که نسبتا خیلی بزرگ می شود. این درخت آپارتمانی به تصفیه هوا هم کمک می کند.

تنه قطور این درخت به شکل جالبی پیچ می خورد و برگ های بلند و راه راهش به رنگ های سبز لیمویی و کرم هستند که شبیه به ساقه ذرت می باشند. وقتی این درخت پیر شود ممکن است گل هم بدهد ولی خیلی کم پیش می آید.

ممکن است گیاه ذرتی اول که به خانه تان می آید برگ هایش بریزد. اما زود حالش خوب شده و برگ های جدید در می آورد. اگر زیادی به این گیاه آب و کود بدهید برگ هایش زرد شده و می ریزند.

این گیاه را در جایی روشن ولی نه در برابر تابش مستقیم آفتاب قرار دهید. خیلی کم به آن آب و کود بدهید. این درخت خانگی خیلی آهسته رشد کرده و در سن بلوغ به ۲.۵ متر می رسد. می توانید اصلاحش کنید تا به قد دلخواهتان بماند.

درختچه آپارتمانی دراسنا چتری

نور

گیاه را از نور مستقیم آفتاب محافظت کنید. در محیط هایی با نور روشن، سرعت رشد گیاه سریع تر می شود و در نور کم هم گیاه می تواند زنده بماند.

آبیاری

خاک سطح گلدان این گیاه جز در فصل زمستان باید همواره نمدار بماند. هفته ای ۳-۲ مرتبه آبیاری در تابستان و یکبار در زمستان کافی است. آب مورد استفاده برای آبیاری را ۴۸ ساعت در ظرفی نگه دارید و بعد استفاده کنید.

دما

دمای ۲۴-۱۵ درجه برای آن ایده آل است. با کاهش دما به زیر ۱۲ درجه به گیاه صدمه وارد می شود و برگ ها شروع به ریزش می کنند تا این که گیاه می خشکد. در دماهای بالاتر از حد تحمل گیاه، با اسپری آب بر روی برگ ها مانع سوختگی نوک برگ ها شوید.

خاک

این گیاه، خاک کمی اسیدی را دوست دارد بنابراین برای ترکیب خاک آن از خاک باغچه+خاک برگ+ شن یا پرلیت می توان استفاده کرد. و یا می توان از خاک های مخصوص گیاهان گلدانی که زهکش خوبی هم داشته باشند استفاده کرد. این گیاه را می توان در فصل رشد هر ۳-۲ هفته یکبار با یک کود مایع مخصوص گیاهان آپارتمانی و یا هر ماه با یک کودی مثل ۱۰-۱۰-۱۰ آن را تغذیه مصنوعی کرد. تعویض گلدان باید هر ۳-۲ سال یکبار با یک شماره بالاتر انجام شود.

انواع دراسنا را در دیجی کالا بررسی و خرید کنید >>>>

نخل دم اسبی یا لیندا

گیاه لیندا که به نخل دم اسبی نیز معروف است که متعلق به جنوب غربی آمریکا و مکزیک می باشد. این گیاه زندگی بیابانی داشته و مشخصات آن برگ هایی باریک، کشیده، ضخیم و مقاوم می باشد که سطح مقطع کمی داشته و آب گیاه کم تر هدر خواهد رفت.

هنگامی که این گیاه رشد کند و به اصطلاح سن دار شود زیبایی آن مشخص می شود و این امر ناشی از آویزان شدن برگ های لیندا به شکل مجنون می باشد . انتهای ساقه ضخیم می شود و شکل زیبایی به خود می گیرد به همین دلیل نام انگلیسی آن پای فیلی است زیرا پایه بسیار بزرگ و متورمی دارد که باعث ذخیره آب می شود.

ارتفاع لیندا ممکن است به دو متر هم برسد. با بالا رفتن سن گیاه از ساقه آن جوانه هایی می روید که به خاطر حفظ شکل و فرم آن باید فوراً حذف گردند. نگهداری از آن برای باغبان های آماتور نیز ساده است و از درختچه های آپارتمانی پرطرفدار است.

درختچه آپارتمانی نخل لیندا

نور

لیندا بومی مناطق بیبانیست پس به نور زیادی نیاز دارد اما توجه داشته باشید مانند هر گیاه دیگری نور مستقیم خورشید برای آن خوب نیست . لیندا بهتر است پشت پنجره قرارش گیرد و به جز ماههای تیر و مرداد روزانه ۴ ساعت نور خورشید دریافت کند. اگر آپارتمان شما کم نور است نگران نباشید چرا که لیندا در نیم سایه هم رشد خوبی دارد ولی هرچند وقت یکبار آن را در محل پرنور قرار دهید .

آبیاری

تنها نکته درباره ی شرایط نگهداری گیاه لیندا ، آبیاری آن است . با توجه به زیستگاه گیاه لیندا ، پیاز این گیاه میتواند تا حدود یکسال آب را در خود ذخیره کند پس آبیاری بیش از حد این گیاه سبب پوسیدگی پیاز آن و از بین رفتن گیاه میشود . رطوبت خاک باید پایین باشد و در فاصله ی بین دو آبیاری خاک حتما خشک شود. در طول فصل رویش هر ۳ هفته یکبار و در طول زمستان به مقداری که برگها پژمرده نشوند آبیاری لازم دارد . بنا بر این ویژگی لیندا شما به راحتی میتوانید به مسافرت بروید و اصلا نگران آبیاری آن نباشید .

دما

میزان دمای مناسب برای این گیاه ۱۸ تا ۲۵ درجه سانتی گراد است که بهتر است در زمستان دمای ۱۰ تا ۱۳ و در تابستان ۲۱ درجه را برای لیندا فراهم کنید.

انواع گیاه لیندا را در دیجی کالا بررسی و خرید کنید >>>>

خاک

مخلوطی ازخاک رس ، شن و مواد آلی ( به اصطلاح خاک لیمونی ) برای لیندا مناسب است . این مخلوط همان خاکیست که لیندا در بیابان های مکزیک داشته است و بسیار سبک است . مقداری پیت ماس و هوموس نیز داخل خاک برای تغذیه مناسب است . به طور کلی میتوان گفت بهترین خاک برای لیندا یک خاک سبک با زهکشی عالیست .

فیکوس

گیاه فیکوس الاستیکا از درختچه های آپارتمانیدرختچه های آپارتمانی بسیار زیبا و مقاوم است که برگ های چرمی و پهنی دارد و در رنگ های مختلفی موجود می باشد. این گیاه به صورت درختچه ای رشد می کند و می تواند به منزل شما جلوه ای فوق العاده ببخشد.

انواع فیکوس از گیاهان آپارتمانی بسیار کم توقع هستند. فیکوس حتی با حداقل شرایط هم به خوبی تا ۲ متر رشد می کند. برگهای گیاه پهن و بزرگ هستند. فیکوس لیراتا، فیکوس الاستیکا،فیکوس بنجامین از زیباترین گونه های گیاه فیکوس هستند. گیاه تا حدودی سایه را تحمل می کند ولی برای رشد بهتر نیاز به محیط پر نورتری دارد.

درختچه آپارتمانی فیکوس

نور

نور مستقیم موجب سوختن برگ ها می شود. قرار گرفتن گیاه در تاریکی نیز علت اصلی ریزش برگ های گیاه است. فیکوس در واریته های مختلف می تواند نور کم را تحمل کند ولی شرایط مطلوب برای رشد گیاه نور متوسط است.

آبیاری

خشکی موجب لوله شدن برگ ها و پر آبی نیز باعث زرد شدن برگ ها می شود! فیکوس در برابر خشکی مقاوم است از غرقاب کردن گلدان گل بپرهیزید. فاصله بین دو آبیاری زمانی است که خاک گلدان خشک شده است. چنانچه برگهای گیاه لوله شد از روش حمام لگن برای گیاه استفاده کنید. یک تشت را پر از آب کرده و گیاه را به مدت ۱۰ دقیقه در آب قرار دهید! سپس گلدان را در زیرگلدانی مناسب گذاشته تا آب اضافی خارج شود.

دما

گیاه دمابی بین ۱۵ تا ۳۰ درجه را می تواند تحمل کند اما دمای مناسب برای رشد فیکوس بین ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتیگراد است. تغییرات ناگهانی دما برای گیاه خوب نیست و برگهای گیاه ریزش پیدا می کند.

خاک

گلدان گیاه نیاز به زهکش مناسب دارد. مخلوطی از خاک معمولی + خاک برگ بسته ای و پیت موس برای فیکوس توصیه می شود.

بنجامین

این گیاه ظریف و در عین حال بزرگ است و شاخ و برگ‌های تیره و براق بزرگی دارد. گیاه بنجامین وقتی استرس زده می‌شود، برگ‌هایش به راحتی می‌ریزند، البته این گیاه شاخه‌های باریکی دارد که با شکوه از یک تنه خاکستری روشن بیرون می‌آیند.

گیاه بنجامین از درختچه های آپارتمانی  تصفیه کننده هواست و در حذف کردن مواد سمی موجود در هوا نقش موثری دارد و در محیط خانه بهتر رشد می‌کند و می‌تواند به درختی با ارتفاع بیش از یک متر برسد.

گیاه بنجامین به یک اتاق روشن نیاز دارد، این گیاه در سکونتگاه اصلی‌اش، اغلب در شرایط نیمه سایه دار رشد می‌کند، اما در داخل خانه به نور خوب برای رشد نیاز دارد، گیاه بنجامین تمایلی به جابجایی ندارد و در صورت چنین رخدادی، برگ‌هایش به میزان زیادی خواهد ریخت.

درختچه آپارتمانی بنجامین

نور

این گیاه برای رشد به نور فراوان احتیاج دارد. در سکونتگاه اصلی آن، اغلب در شرایط نیمه سایه دار رشد می‌کنند. نور زیاد و غیر مستقیم برای رشد گیاه بنجامین مناسب است. اما نور مستقیم باعث سوختن برگ‌ها می‌شود. پشت پنجره جنوبی خانه بهترین مکان برای پرورش بنجامین است.

آبیاری

در زمان آبیاری اجازه دهید سطح خاک، به اندازه یک بند انگشت یا کمی بیشتر، خشک شود. از آب ولرم برای آبیاری گلدان بنجامین استفاده کنید. آبیاری گیاه را با دمای محیط و میزان تابش نور تنظیم کنید. این گیاه در فصل تابستان به آب بیشتری نیاز دارد. بنجامین به کم آبی مقاوم نیست. خشکی زیاد باعث ریزش برگ‌های گیاه و در نتیجه افزایش شاخه‎ های خشک می‎شود.

دما

حداقل درجه حرارت در زمستان ۱۵ درجه سانتی گراد و در تابستان حداکثر ۲۴ درجه می باشد.در صورت آبیاری روزانه تا ۳۰ درجه هم میتواند تحمل کند!! (البته به جابجایی بیشتر حساسه تا دما)

خاک

هر نوع خاک که زهکش خوب دارد، برای گیاه بنجامین مناسب است. این گیاه به خاک غنی از مواد غذایی و یا مواد آلی بالا نیازمند است. در زمان جابجایی گلدانش، از خاک حاوی پرلیت، ماسه، کودبرگ جنگلی و ورمیکولیت استفاده شود.

انواع بنجامین را در دیجی کالا بررسی و خرید کنید >>>>

نخل اریکا پالم یا بادبزنی

از خانواده نخلها دو رقم واشینگتونیا و لاتانیا به نخلهای بادبزنی مشهورند. نخل (پالم) بادبزنی از خانواده‌نخلهاست تیره Aracaceae که برگهای پنجه‌آی و بزرگ دارد. برگچه‌ها در بخش تحتانی متصل به یکدیگرند. برگها غالبا رشد عمودی دارند و رشته‌های تار مانند و سفیدی به صورت کرک در اطراف برگ نمایان میشوند.

این نخل نسبت به سایر نخیلات گرمسیری به سرما مقاومت بیشتری دارد و در مناطقی که سرمای ملایمی دارند (نواحی دریای کاسپین، گیلان و مازندران) در فضای باز کشت میشوند.

این نخل را میتوان به راحتی در فضای داخل و گلخانه‌های نیمه‌گرم نگهداری کرد.

درختچه آپارتمانی نخل بادبزنی

نور

یکی از مهم ترین فاکتورهای مراقبت از اریکا پالم ، این است که آن را در برابر نور مناسب قرار دهید. اریکا پالم در برابر نور عملکرد مناسبی دارد، البته به شرطی که نور غیر مستقیم باشد.

اریکاپالم را در کنار پنجره با نور شمالی و شرقی قرار دهید اما این گیاه توانایی زنده ماندن در برابر نور غربی و یا جنوبی را نیز دارد. البته باید مراقب باشید که بیش از حد در طول روز در معرض نور مستقیم قرار نگیرد زیرا به آن آسیب وارد خواهد شد.

نور بیش از حد زیاد و مستقیم به این گیاه باعث زرد شدن برگ های آن می شود و پس باید آن را در لوکیشن مناسب تری قرار دهید.

آبیاری

اریکا پالم را باید تا جایی آب داد که خاک آن مرطوب باشد اما نباید خاک آن در آب غوطه ور شود. بهتر است که میزان آب دادن را آزمون و خطا کنید. روزانه گیاه خود را بررسی کنید تا بیش از حد خشک نشود.

مراقب باشید که خاک مرطوب باشد، نه این که بیش از حد آب در آن جمع شود و در طول ماه های خنک تر زمستان باید اجازه دهید که بین هربار آب دادن، خاک خشک شود.

دما

بهترین دما برای آنان بالای ۱۰ درجه سانتیگراد تا حدود ۳۰ درجه سانتیگراد است. البته این گیاهان در برابر گرما مقاوم هستند و در صورت آبیاری مناسب در طی روزهای گرم حتی تا بیش از ۴۰ درجه را نیز به خوبی تحمل می کنند.

خاک

خاکی  حاوی قسمت‌های مساوی خاك رس و خاك برگ و كود گاوی پوسیده برای آن ایده آل است.

مقالات پیشنهادی:

گیاهان آپارتمانی گران قیمت

 

آخرین مقالات

روش نگهداری گل بابا آدم (Alocasia Amazonica)
روش نگهداری کاکتوس افوربیا
روش نگهداری گیاه اکالیپتوس (EucalyptusGunnii) و خواص آن
روش نگهداری گیاه اسطوخودس فرانسوی (French Lavender)
روش نگهداری گیاه اسطوخودس انگلیسی (English Lavender)
روش نگهداری گل اسپاتی فیلوم (Spathiphyllum) و بررسی مشکلات آن
روش نگهداری ادریسی پانیکولاتا (Hydrandea Paniculata)
روش نگهداری گیاه ادریسی یا هورتانسیا ماکروفیلا (Hydrangea Macrophylla )
روش نگهداری از درخت افرا ژاپنی
شرایط نگهداری ازگیاه آناناسی یا گازمانیا (Bromeliad Guzmani)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظر

در خبرنامه ما عضو شوید

دریافت آخرین مقالات و مطالب سایت

!!!کمتر از 30 ثانیه طول میکشه!!!